BEEF відкрито в 2010 році, ресторан тричі удостоївся премії «Найкращий м'ясний ресторан України» (Національна ресторанна премія СІЛЬ 2013, 2016, 2019 років), також ресторан має премією Wine Spectator.

Архітектор ресторану – Альберто Фойо, професор архітектури Колумбійського університету (Нью-Йорк). Просторий, лаконічний, чесний – так про дизайн BEEF гооврять його гості.




Основний продукт ресторану – м'ясо.


Американські мармурові стейки органічної ферми Creekstone Farms в BEEF готують на чотириметровому відкритому грилі Parrilla і в дров'яної печі.


Щодня ресторан відкривається о 9:00 і працює до останнього гостя.




У меню:

сніданки з безлімітною кавою по буднях з 9:00 до 12:00 і з 9:00 до 16:00 у вихідні; ланчі з хорошим вибором страв з 12:00 до 16:00; вечері в камерній атмосфері і для великих компаній.

Для особливого знайомства з рестораном оберіть Chef's table –вечеря, яку готує для вас особисто шеф-кухар на кухні ресторану.




Регулярно BEEF проводить майстер-класи: по стейкам, коктейлям і дитячі кулінарні майстер-класи.

У теплу пору року особливо примно розташуватися на терасі BEEF, спостерігати за життям центру міста.




Для банкетів або переговорів BEEF може запропонувати окремий зал до 50 осіб на другому поверсі ресторану, надати плазмову панель для презентацій.

Дитяча кімната працює в ресторані за запитом гостей.


ПРО РЕСТОРАН
ПРО М'ЯСО
МЕНЮ
МАЙСТЕР-КЛАСИ
МОЖЛИВОСТІ
КОМАНДА
Руслан Шибаєв
Власник BEEF
Володимир Сторожук
Керуючий менеджер
Ігор Зражевський
Шеф-кухар
Андрій Зелінський
Менеджер гостинності
Олександр Прохоров
Шеф-сомельє
вул. Шота Руставелі, 11, Київ
9:00 - 00:00

manager@beef.kiev.ua
+38 094 928 98 04
Made on
Tilda