Вечеря двох шефів
2200
грн.
Хто володіє ароматами, той володіє сердцями людей. Цього вечора наші шефи подарують вам відчуття. Вперше в Україні для приготування страв будуть використані рідкі ферментовані спеції.

Дар'я Гросицька – фуд-парфюмер, визнаний експерт з ароматизації органічних продуктів. Зараз живе у Болгарії, де створює корисні та неймовірно смачні продукти майбутнього разом з командою CMYK Ingredients. До цього шість років працювала шеф-кухарем ресторану Under Wonder у Києві. Переможець Національної ресторанної премії СІЛЬ.

Разом з Дар'єю вечерю для вас буде готувати шеф-кухар BEEF Ігор Зражевський. Цінителі першокласних стейків знайомі з ним ще з часів його роботи в одеському «Стейкхаусі» Сави Лібкіна. А з 2021 року Зражевський приймає гостей у найкращому м'ясному ресторані України – BEEF.

Меню шефської вечері.

  • Севіче з королівської креветки і морозива з манго.
  • Томатно-кавуновий гаспачо з рожевим перцем і кардамоном.
  • Білковий палтус на пюре з цвітної капусти.
  • Качка теріякі на пюре з батату.
  • Стейк Нью-Йорк prime.
  • Шоколадний десерт з кардамоном і корицею.
До кожної страви наш шеф-сомельє запропонує вино.

Дата: 15 вересня.
Вартість квитка: early bird (до 1 вересня) 2 200 грн.
Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Made on
Tilda